Rainbow Fire on Ice Født 17 august 2005
Hingsteplag som har det hele: Non-seasonable, 4 høje sokker og blis, god størrelse, super elastiske bevægelser og blidt sind.

Hans far er Shulay Gold Fever. Gold Fever er avlsgodkendt af såvel The British Palomino Society og Palomino Sportshest Avlsforbund.
Han er ligesom sin bror Shulay Gold Rush, efter den legendariske araber hingst Rusleem. Denne hingst formåede at blive Årets dressurhingst i 1992 i konkurrence med alle racer, guldmedalje og Champion titler i showringen og med distance hest i 100 km klassen.
Hans afkom har vist deres værd og er sjælne og eftertragtede blandt kendere.

Shulay Gold Fever, blev vist i UK i 2002-2003 på utallige shows og dyrskuer. Han blev Champion næsten hvergang og hans karriere sluttede med at blive Champion of Champions, en konkurrence hvor hingstene blev bedømt udfra det Europæiske point system + farve bedømmelse – her fik han 9 i helhed, bevægelse og farve. I DK blev han vist på Det Østjydske Fællesskue i 2005. Her fortsatte han, hvor han slap i UK og blev Bedste Hingst.

17 september 2006 Blev han kåret i Palomino Sportsheste Avlsforbund med følgende karakterer

Kåret med 8 i helhed

Kårings Karakterer:
998888787

Løspringning:
Teknik: 8
Kapacitet: 7

Rainbow Fire on Ice's mor er Shulay Golden Temptress er vores første palomino avls hoppe.
Hun er efter Shulay Faberge og blev vist i UK som 2 års hvor hun vandt hver gang hun stillede op og endte med at blive national unghoppe champion.
Hun er siden hun blev importeret til Danmark i 2004, blevet tilredet og har fået to føl efter Shulay Gold Fever.

Dette er den første gange at Shulay araber linjerne efter hhv ELDYR og RUSLEEM er blevet krydset - de har hver for sig frembragt fremragende afkom, som har vundet i gennem mange år både på shows og på ridebanerne og har givet det eftertragtede " Shulay Look " Og det ser ud til at combinationen imellem de to linjer er mindst ligeså god.
Fotoalbum