Shulay Golden Temptress Shulay Golden Temptress er vores første palomino avls hoppe.
Hun er efter Shulay Faberge og blev vist i UK som 2 års hvor hun vandt hver gang hun stillede op og endte med at blive national unghoppe champion.
Hun er siden hun blev importeret til Danmark i 2004, blevet tilredet og har fået to føl efter Shulay Gold Fever.

Dette er den første gange at Shulay araber linjerne efter hhv ELDYR og RUSLEEM er blevet krydset - de har hver for sig frembragt fremragende afkom, som har vundet i gennem mange år både på shows og på ridebanerne og har givet det eftertragtede " Shulay Look " Og det ser ud til at combinationen imellem de to linjer er mindst ligeså god.

Temptress ( til daglig kaldet Grace ) fik et hingsteføl Rainbow Fire on Ice d. 17. august 2005. Han har sin fars non-seasonable farve og ligner ham på en prik - blot har han fået den sidste høje sok på! Han ser ud til at blive ligeså stor som sin far og har virkelig gode gangarter efter både far og mor.

Den 7/6 -2007 nedkom Temptress med et rødt hoppe føl, med 4 højesokker og blis Rainbow Painted Rose. Hun er noget helt specielt – er helt i top hvad angår gang og eksteriør ( selvom hun godt måtte have været palomino ) men især har hun et helt særligt temperament, som gør hende til denne årgangs ”darling ” for mit vedkommende.Fotoalbum