Legend Arabesque Legend Arabesque, cremello hoppe importeret 2004.
Legend Arabesque har avls evner ud over det sædvanlige.
Hun er mor til 4 Ch. hingste i UK ud af 3 forskellige hingste. De to er desuden blevet National Supreme Champion.
Hendes første afkom i DK er Rainbow Wild Card efter Zalim ox, blev B.I.S. på Palomino Sportsheste Avlsforbunds skue i August 2005. Han fik bl.a. 10 for bevægelse.
Legend Arabesque stillede samtidig i 2005 med en afkomstsamling bestående af hingstene Shulay Gold Fever, 4år, Shulay Gold Rush, 3år , hoppen Shulay Glitz n´Gold 2år - alle efter Rusleem og sidste skud ved fod Rainbow Wild Card.Hun opnåede 23 pt. og er dermed elitehoppe.


I hendes stamtavle ses den legendariske Silver Moonlight, en cremello hingst som blev far til over 30 champions både i show arenaen og på ridebanerne i UK.

I 2006 var Arabesque udlånt til Stutteri Lysgård og her blev hun mor til palominohoppeføllet ” Lysgårds Diva ”, som ligner sin far Millenium meget.

I 2007 er hun ifolet Moonhaze Silver Spiral – og dermed er vi sikker på en cremello som er linjeavlet efter dens forældres berømte fælles bedstefar, Silver Moonlight,. Vi håber selfølgelig på et hoppeføl som er værdig afløser for Arabesque, når hun om ikke så mange år går på pension.


Fotoalbum